Власник "Сільпо" закриє мережу магазинів електроніки ringoo

ringoo

Мережа електроніки та побутової техніки ringoo, яка входить до складу Fozzy Group, припинить свою діяльність до 31 березня 2024 року.

У Fozzy Group пояснили таке рішення зменшенням популярності формату офлайн-магазинів, передає українська редакція Forbes.

"Після ретельного аналізу й обговорення потенціалу ringoo, ми зрозуміли, що в нашому контексті така бізнес-модель не має перспектив для розвитку", – повідомили у пресслужбі групи.

Серед причин закриття мережі у Fozzy Group називають поступову втрату актуальності регіональних офлайн-магазинів через стрімкий розвиток онлайн-торгівлі. Крім того, загальна ситуація в країні негативно впливає на рівень продажів, додали в компанії.

ringoo (ТОВ "Гараж Мобайл Груп") – мережа електроніки і побутової техніки. Перший магазин відкритий у 2007 році. Станом на березень 2024 року мережа налічує 76 магазинів у понад 50 містах України.

У вересні 2018 року також був запущений інтернет-магазин ringoo.ua. На його сайті вказано, що інтернет-магазин також припинить роботу.

Fozzy Group – один з найбільших українських рітейлерів понад 690 торговими точками по всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля будинку "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла Ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.

ПрАТ "Фоззі Груп" створено у 2005 році. За даними НКЦПФР, його акціонером є ТОВ "Фоззі Груп" (98,7%). Кінцевим бенефіціаром вказано Володимира Костьольмана.

Автор: Михайло Орлюк



Актуально

Резонанс

Теги