У російській збірній знову заявили про відмову від Олімпіади-2024

Читать на русском

У російській збірній знову заявили про відмову від Олімпіади-2024

У російській збірній знову заявили про відмову від Олімпіади-2024

Президент Всеросійської федерації плавання (ВФП) Володимир Сальніков підтвердив, що спортсмени з РФ не виступлять на Олімпіаді-2024 у цьому виді спорту. Чотириразовий переможець Ігор зазначив, що не бачить жодних передумов для участі на змаганнях у Парижі так званих нейтральних атлетів із країни-агресорки.

Про це він заявив в інтерв’ю пропагандистському телеканалу "Матч ТВ", фактично заборонивши спортсменам навіть думати про поїздку до столиці Франції. Глава ВФП зазначив, що ніхто з російських атлетів не входить до списків для участі на Олімпійських іграх цього року.

 qkxiqdxiqzridqxant

"Я вже сказав: сторінку перегорнуто. Це ніяк не може здійснитися в нинішній ситуації, тому що не можу уявити, що умови зміняться і нас раптом допустять на рівних з усіма. Потяг уже пішов. Можливі послаблення в умовах, щоб вони були прийнятними… Це здається нереальним. Багато різних параметрів, плюс треба виконати норматив. Можливо, є якісь ходи, про які я не знаю, але все, що стосується відправки заявного листа – у нас немає спортсменів, які мали б нейтральний статус", – сказав Сальников.



Актуально

Резонанс

Теги