У Німеччині затримали росіянина за вбивство двох українців – поліція Баварії

У німецькій землі Баварія у містечку Мурнау росіянин убив ножем двох громадян України, правоохоронці затримали підозрюваного

У німецькій землі Баварія у містечку Мурнау росіянин убив ножем двох громадян України, правоохоронці затримали підозрюваного, йдеться в повідомленні поліції.

У поліції Баварії уточнили, що інцидент стався увечері в суботу, 27 квітня, на території торгового центру.

«Від отриманих важких травм 36-річний чоловік помер на місці, другий потерпілий (23 роки) помер у лікарні того ж вечора, попри екстрені реанімаційні заходи», – кажуть правоохоронці.

Відомо, що під час розшукових заходів того ж вечора неподалік місця злочину за домашньою адресою було виявлено та затримано 57-річного підозрюваного – громадянина Росії, повідомляє поліція.

Обидва українці проживали в районі Гарміш-Партенкірхен, Баварія, кажуть правоохоронці.

«Подальше розслідування за підозрою у подвійному вбивстві відбувається під керівництвом прокуратури Мюнхена. Вона вже направила в суд клопотання про арешт підозрюваного, яке буде розглянуто у неділю (28 квітня – ред.)», – підсумували у поліції Баварії.

Посольство України в Німеччині не коментувало вбивства.

Раніше, 7 березня 2024 року, перехожий знайшов тіло 27-річної українки поблизу Гоккенгайма, пізніше поліція виявила живим її п’ятитижневе немовля та затримала двох підозрюваних. Матір загиблої продовжили шукати. Вона вважалася головним свідком у справі.

За даними німецької влади, наразі в Німеччині перебуває 1,1 мільйона громадян України, які в’їхали в країну з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Форум



Актуально

Резонанс

Теги