У зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» фіксують ще більшу активізацію військ РФ – Лиховій

Речник ОСУВ «Таврія» зауважив, що, як і раніше, дві третини всіх боїв на всій лінії фронту припадає на зону відповідальності ОСУВ «Таврія».

У зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» від початку доби фіксують ще більшу активізацію російських військ , повідомив речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій.

«Сьогодні в нас спостерігається ще більша активізація противника, коли з 00:00 станом на 6-ту ранку в нас уже тривало 11 бойових зіткнень на всій лінії фронту. А від початку доби на ранок було зафіксовано 15 бойових зіткнень на донецькому відрізку нашого фронту і 6 бойових зіткнень на запорізькому», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Речник ОСУВ «Таврія» зауважив, що, як і раніше, дві третини всіх боїв на всій лінії фронту припадає на зону відповідальності ОСУВ «Таврія».

«Від часу доби особливої різниці немає. Вночі трохи приворожує. можливо, вони хочуть якось твердіший грунт використовувати. Але зараз і світає трохи раніше. Характер бойових дій інтенсивний – ворог не полишає спроб. Можливо, це його останні дедлайни перед президентськими виборами в РФ виконати якісь політичні завдання», – розповів він.

Лиховій зазначив, що до Оріхівського, Новомихайлівського і Авдіївського напрямку додалися ще штурмові спроби на Времівському виступі.

«Це територія, яка була деокупована ЗСУ під час літнього наступу 2023 року. Це населені пункти – їх було близько десятка. Урожайне, Старомайорське там ворог вчора намагався починати якісь наступальні дії переважно зусиллями піхоти, але успіху не мав», – додав представник ОСУВ «Таврія».

За даними Генштабу ЗСУ, упродовж доби 11 березня на фронті відбулося 72 бойових зіткнення – найбільше атак російські сили здійснили на Новопавлівському (21), Авдіївському (16) та Лиманському (15) напрямках.

Форум



Актуально

Резонанс

Теги