Соню Морозюк висміяли в мережі через футболку з підтекстом

Читать на русском

Соню Морозюк висміяли в мережі через футболку з підтекстом

Соню Морозюк висміяли в мережі через футболку з підтекстом

Екснаречена підозрюваного в корупційній справі Романа Гринкевича, художниця Соня Морозюк прийшла на перше за два місяці інтервʼю в футболці з власним дизайном. На ній скандальна зірка у своєму стилі написала, що "не дає без декларації".

Спроба пожартувати над скандалом з обкраданням ЗСУ на майже мільярд гривень багатьом здалася недоречною. Сама ж Морозюк в інтервʼю видала, що хейт її веселить.

"Я з гумором ставлюся до хейту у свій бік. Всі можуть прочитати напис на моїй футболці. Тому що, хто ці люди – хейтери? Мені не притаманно нікого засуджувати, тому що людина обирає свій шлях. Я вважаю, що ми ділимося тим, чим ми наповнені. В мені немає жовчі", – заявила "художниця сенсів".

"Я завжди кажу: "Мода – це спосіб розповісти про себе, не вимовляючи ні слова", – іронічно прокоментував футболку Морозюк ексредактор ELLE & Harper’s Bazaar Роман Тимофєєв.

"Я вже сміюся з напису", "Не даю без декларації. А де твоя, обіцяна? Ох і цирк", "Ми їй теж не дамо без декларацій і фактів про продаж Cartier і донатів на армію", – написали у мережі.

Соню Морозюк, яка дала інтерв’ю Гордону, висміяли в мережі через футболку з підтекстом. Фото  dqdiqhiqqeiuuant

Соню Морозюк, яка дала інтерв’ю Гордону, висміяли в мережі через футболку з підтекстом. Фото



Актуально

Резонанс

Теги