Буданов відповів на припущення Макрона про новий наступ на Київ

Читать на русском

Буданов відповів на припущення Макрона про новий наступ на Київ

Буданов відповів на припущення Макрона про новий наступ на Київ

У Головному управлінні розвідки Міноборони України відповіли на припущення президента Франції Емманюеля Макрона щодо вірогідності прориву російських військ до Одеси чи Києва. Там зазначили, що вірогідність подібного розвитку подій така ж, як і поява українських військ на вулицях Москви.

Про це заявив начальник ГУР Кирило Буданов в ефірі телемарфону. Він також додав, що наразі не фіксується жодних загроз повторного наступу росіян з території Білорусі.

Ведучі телемарафону поцікавилися у Буданова, на які дані міг спиратися Макрон, коли говорив про можливість введення в Україну французьких військ у разі прориву російських загарбників у напрямку Одеси чи Києва. У відповідь той навів красномовну паралель.

"Ви самі сказали, що це його припущення. Припущень може бути дуже багато. Знаєте, в припущеннях ми теж можемо зараз зайти в Москву. Але ж цього по факту немає", – зазначив Буданов.

Він додав, що воєнна розвідка України наразі не фіксує жодних загроз повторного вторгнення військ держави-агресорки з території Білорусі.

"На території Білорусі жодних загроз станом на зараз нема. І ми не бачимо тенденції до того, щоб вони з’явилися найближчим часом", – сказав він.



Актуально

Резонанс

Теги