САП: суд відсторонив заступника голови Запорізької облради від посади у справі про хабар

За даними слідства, посадовець пропонував виплати за сприяння в перемозі наперед визначених компаній для медичних закупівель

Заступника голови Запорізької обласної ради відсторонили від посади у справі про ймовірне надання неправомірної вигоди, повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура 26 квітня.

«За клопотанням САП та НАБУ слідчий суддя ВАКС відсторонив від займаної посади заступника голови Запорізької обласної ради (який також є депутатом вказаної облради), якого викрили спільно з іншими особами на наданні понад 650 тисяч гривень неправомірної вигоди одному з директорів медичного закладу», – заявили у відомстві.

За даними слідства, посадовець пропонував виплати за сприяння в перемозі наперед визначених компаній для медичних закупівель, а також «за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ».

Термін відсторонення – один місяць.

Запорізька обласна рада не коментувала це повідомлення публічно.

У лютому НАБУ та СБУ заявили, що викрили заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата цієї облради на наданні неправомірної вигоди одному з директорів комунального медичного закладу. Імен підозрюваних правоохоронці не називають.

Форум



Актуально

Резонанс

Теги