Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів

Читать на русском

Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів

Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів

Україна бере участь у "Євробаченні" з 2003 року, і загалом перемагала тричі. Однак цього разу перемога жіночого дуету Alyona Alyona та Jerry Heil опинилася під питанням.

Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися у рейтингу букмекерів щодо ймовірного переможця Євробачення-2024 на четверте місце. Відповідну інформацію можна побачити, переглянувши рейтинг букмекерів на офіційному сайті пісенного конкурсу "Євробачення-2024".

Українок із піснею Teresa & Maria букмекери ставлять на четверте місце, хоча до першого півфіналу країна входила до трійки фаворитів. Шанси виконавиць на перемогу становлять 8%.

євробачення 2024, євробачення 2024 хто переможе queiqxeiudiqhhant

Перше місце букмекери віддають виконавцю Baby Lasagna із Хорватії. Артист представить пісню Rim Tim Tagi Dim у нестандартному для жанру поп-музики форматі техно-панку на конкурсі. Цікавий факт: самому Пуришичу цей жанр знайомий завдяки його минулому як гітаристу у хорватському рок-гурті Manntra. Шанси на перемогу артиста оцінюються букмекерами у 36%. Якщо прогноз справдиться, це стане першою історичною перемогою Хорватії на "Євробаченні".

Шанси здобути друге місце оцінюються у 16% у швейцарського артиста Nemo, який представить пісню The Code в унікальному змішуванні поп-музики, репу та оперного вокалу. На третьому місці знаходиться італійська співачка Анджеліна Манго з композицією La Noia та ймовірністю перемоги в 10%. Востаннє Італія перемагала на конкурсі "Євробачення" у 2021 році.



Актуально

Резонанс

Теги