Йожеф Сабо попередив збірну України про загрозу

Читать на русском

Йожеф Сабо попередив збірну України про загрозу

Йожеф Сабо попередив збірну України про загрозу

Футболісти збірної України мають уникнути силової боротьби у фіналі плей-оф відбору до Євро-2024 з Ісландією та нав’язати супернику свою гру. При цьому "синьо-жовтим" необхідно активно використовувати дальні удари по воротах суперника, що допоможе розбити насичену оборону опонента.

Таку думку в інтерв’ю порталу sport-express.ua висловив легендарний футболіст та тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо. На його переконання, наставнику "синьо-жовтих" Сергію Реброву необхідно точно випустити з перших хвилин нападника Романа Яремчука, а в ідеалі – зіграти у двох нападників.

"Нам точно не завадить гравець, який може пробити і забити з 20-ти метрів і більше. Потрібно не боятися частіше бити з різних дистанцій і позицій, інакше Ісландію не перемогти. Якщо ми почнемо грати в тири-пири-тири-пири, то ніхр*на не вийде. Думаю, проти Ісландії Ребров поставить в основі Яремчука. Видно, що він у хорошій формі. Моя думка, що ми повинні зіграти з двома нападниками і не боятися", – сказав Сабо.

 qkxiqdxiqdeihrant

Легенда "Динамо" також закликав Реброва не випускати у грі з Ісландією півзахисника лондонського "Арсеналу" Олександра Зінченка. Сам наставник уже назвав заявку на поєдинок.



Актуально

Резонанс

Теги