У Миколаєві під час перевантаження вибухнули боєприпаси… /Розслідування ДБР —

Дата: 25 апреля, 2024 Автор: operkor 0 Комментарии

Під час вибуху у Миколаєві 24 квітня загинули військові, поранені рятувальники, повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. “ДБР встановлює обставини вибухів у Миколаєві, через які загинуло двоє військових та травмувалось п’ятеро рятувальників”, – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, 24 квітня в Миколаєві на автомобільній стоянці під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація.

Внаслідок вибуху загинуло двоє бійців та ще двох поранено. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху.

Під час ліквідації пожежі, стався ще один вибух через який травмувалися п’ять рятувальників, що приїхали на виклик.

Наразі працівники ДБР розслідують кримінальне провадження щодо обставин вибухів у Миколаєві та причин, які призвели до трагедії.

Нагадаймо, увечері 24 квітня в Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, унаслідок чого зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулася повторна детонація. Унаслідок повторної детонації постраждало п’ять співробітників ДСНС. Усіх постраждалих доставили до лікарні.



Актуально

Резонанс

Теги