Зберігаємо тепло та стиль: як вибрати куртку на холодну погоду

Зберігаємо тепло та стиль: як вибрати куртку на холодну погоду

Зима — час, коли важливо не тільки виглядати стильно, але й відчувати тепло та затишок навіть при низькій температурі повітря. І тому вибір куртки для холодної погоди — це важливе рішення, що визначить Ваш комфорт та настрій протягом всього зимового сезону.

Зимовий гардероб 2024 сучасної модниці неможливо уявити без стильних жіночих зимових курток, обраних з урахуванням останніх модних тенденцій. Вони є не лише захисником від морозу, але і невід’ємною частиною трендових аутфітів.

Зимою 2024 в тренді яскраві кольори, неочікувані асиметричні крої, та елементи декору, які роблять кожну модель неповторною творчою роботою мистецтва:

  • Двосторонні варіанти — два кольори в одній моделі, дозволяють виглядати кожен раз по різному та створювати цікаві образи.
  • В стилі мілітарі: бежеві, хакі, горіхові та гірчичні відтінки, велика кількість накладних кишень на ліпучках, наявність нашивок.
  • Футуристичні та анімалістичні принти: зебра, леопард, під рептилію.
  • Візерунки у вінтажному стилі: квіти, клітинка, гусяча лапка.
  • Яскраві та насичені відтінки: вишневий, лаймовий, електрик, помаранчевий, червоний, фіолетовий, смарагдовий, шоколадний.
  • Ніжні пастельні тона: лавандовий, молочний, пудровий, перлинний, сіро-блакитний, оливковий, мокко, тауп.
  • Космічний металік з дзеркальним ефектом: золотий, бронзовий, сріблястий, рожевий та блакитний.

Види теплих жіночих курток

Однією з ключових особливостей вдалого вибору ідеальної теплої жіночої куртки є врахування всіх нюансів. До цих факторів належать не лише дизайн та стиль, а й такі важливі критерії — рівень теплоізоляції, водовідштовхувальні властивості, та зручність крою.

Комбінація функціональності та сучасних модних тенденцій в одному виробі забезпечують максимальний комфорт та стильний вигляд. Оберете елегантне пухове пальто для стильного вечірнього виходу, чи спортивну куртку для активного відпочинку на свіжому повітрі: кожен образ повинен вражати неповторною атмосферою стилю.

Пуховики

Об’ємні стьобані пуховики приталеного чи прямого крою, на блискавці та з ґудзиками залишаються актуальними варіантами цієї зими. Можуть бути оздоблені практичним каптуром та декоративними елементами: штучне хутро та пір’я. Моделі з екошкіри лакові та матові — мастхев цього сезону. Такий матеріал має високий рівень вологостійкості та відмінно захищає від вітру та снігу.

Щодо фасонів, обирайте серед популярних варіантів, які підкреслюють жіночність та підходять для жінок з різними типами фігур, добре зігрівають та мають трендовий вигляд:

  • Пуховики-пальто максі та міді на запах та з поясом на талії підкреслюють жіночний силует та додають елегантності. Добре поєднуються з чоботами на підборах, з класичними штанами, спідницями та трикотажними сукнями.
  • Укорочені куртки з коміром-стійкою та манжетою на талії — модний варіант стильної жіночої зимової куртки у sport-casual style. Комбінуйте з кросівками та високими черевиками на тракторній підошві, зі спорт костюмами та шкіряними легінсами.
  • Класичні середньої довжини до середини стегна та приталеного крою — зручні моделі на повсякдення у поєднанні з черевиками, трикотажними та вовняними костюмами, джинсами.

Парки

Якісні парки виготовляються на хутряній основі. Вони відмінно підходять для активного відпочинку. Обов’язкова наявність поличок на кнопках по всій довжині виробу — для додаткового захисту від проникнення холодного повітря, куліски на талії, утепленого каптура, та манжетів на рукавах.

Для легкості рухів обирайте стандартну довжину — трохи вище колін. Такий вид теплої жіночої куртки частіше буває в стилі мілітарі. Але якщо бажаєте додати яскравості образу та виділитись з натовпу, обирайте моделі з хутряним декором на каптурі насиченого рожевого, синього чи зеленого кольору.

І перш, ніж купити жіночу куртку, зверніть увагу не тільки на актуальність фасону та кольору чи принтів, а також на важливий аспект при виборі куртки для холодної погоди — вид утеплювача. Адже саме цей фактор відіграє головну роль для комфортного відчуття в морозні дні:

  • При температурі до -5℃ рекомендуємо обирати полегшені утеплювачі — холофайбер, синтепон.
  • При t до -15℃ — синтепух, слімтекс, пух та перо у співвідношенні 70/30.
  • При t до -30℃ та нижче — пух та перо у співвідношенні 80/20, натуральний хутряний підклад, мембранні утеплювачі — тінсулейт, ізософт, термофін.

Зимовий гардероб 2024 може бути не лише теплим, а й неймовірно стильним. Обирайте стильні жіночі зимові куртки, які відповідають саме Вашим смаковим вподобанням, серед безлічі модних варіантів для будь-якої події. Нехай ця зима буде комфортною та модною кожного дня!



Актуально

Резонанс

Теги