У Дністровському районі затримали підозрюваного в умисному вбивстві односельчанина

Під час розпивання спиртних напоїв між двома буковинцями виник конфлікт, у результаті якого один із чоловіків завдав знайомому смертельний удар ножем у шию. Щоб приховати сліди злочину , фігурант заховав тіло товариша у коморі свого будинку. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Учора 12 березня про зникнення 49-річного жителя села Несвоя Дністровського району до поліції повідомили його батьки. Співробітники відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції та оперативники Управління карного розшуку ГУНП негайно розпочали розшукові заходи для встановлення місця знаходження чоловіка.

Під час проведення досудового розслідування працівники поліції встановили, що напередодні, 7 березня, безвісти зниклий буковинець гостював у 68-річного односельчанина. Чоловіки розпивали алкогольні напої. Спілкуючись із поліцейським, товариш зниклого чоловіка помітно нервував і дивно поводився. Під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили у підсобному приміщенні тіло 49-річного зниклого чоловіка із явними ознаками насильницької смерті.

З місця події поліцейські вилучили речові докази протиправної діяльності та направили їх на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Тіло загиблого правоохоронці направили на судово-медичну експертизу.

Співробітники поліції з’ясували, що під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого 68-річний господар будинку взяв кухонний ніж та наніс гостю удар у шию. Від отриманого тілесного ушкодження чоловік помер на місці події. Щоб приховати сліди злочину, власник домогосподарства заховав тіло знайомого у коморі.

Поліцейські затримали чоловіка, причетного до вбивства в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості про цей факт слідчі відділення поліції №2 (м. Хотин) Дністровського РВП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області



Актуально

Резонанс

Теги