У Павлоградському районі затримали підозрюваного у вбивстві 34-річного чоловіка

Після скоєння злочину зловмисник переховувався від правоохоронців, однак був затриманий в одному з гаражних кооперативів .

Злочин стався 14 квітня близько 17.00 біля одного з магазинів у м.Тернівка. Як зʼясували правоохоронці, між двома чоловіками, які тривалий час мали неприязливі стосунки, знову стався словесний конфлікт. Нападник, пригадавши минулі образи у свій бік, наніс потерпілому удар ножем в серце. 34-річний чоловік помер на місці.

Після скоєного фігурант намагався приховати сліди злочину. Зловмисник викинув знаряддя злочину і переховувався від поліції.

Оперативники кримінальної поліціїї відділення поліції №1 Павлоградського районного управління поліції розшукали і затримали підозрюваного у вбивстві 35-річного місцевого жителя в порядку ст.208 КПК України.

Знаряддя злочину – кухонний ніж, поліцейські знайшли і вилучили.

15 квітня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

за матеріалами Павлоградського районного відділу поліції



Актуально

Резонанс

Теги