За добу внаслідок обстрілів РФ загинув житель Донеччини, є поранені – ОВА

Як повідомляє голова Херсонщини Олександр Прокудін, російські війська обстрілювали 15 населених пунктів регіону, в тому числі обласний центр (фото ілюстраційне)

Протягом доби 15 квітня загинув один цивільний у Донецькій області, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«За 15 квітня росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Красногорівці. Ще дві людини в області за добу дістали поранення», – заявив він.

За даними обласної влади, за час повномасштабного вторгнення в області загинув щонайменше 1 921 цивільний, поранені 4 805. Ці цифри не враховують загиблих у Маріуполі та Волновасі.

Як повідомляє голова Херсонщини Олександр Прокудін, російські війська обстрілювали 15 населених пунктів регіону, в тому числі обласний центр.

Атаки пошкодили дев’ять приватних будинків, об’єкти критичної інфраструктури, поштове відділення, складське приміщення та автомобіль.

«Через російську агресію дві людини дістали поранення, одна з них – дитина», – додав Прокудін.

Про обстріли й пошкодження також повідомили очільники Сумської, Чернігівської, Миколаївської та Дніпропетровської областей, там за добу ніхто не постраждав.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Станом на 21 лютого в ООН верифікувала, що внаслідок майже дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 582 людей, ще 19 875 поранені. В організації припускають, що реальна кількість втрат серед цивільних осіб є набагато вищою.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум



Актуально

Резонанс

Теги