Режисер фільму про Революцію гідності Шон Пенн розповів, що зробив би з Путіним

Читать на русском

Режисер фільму про Революцію гідності Шон Пенн розповів, що зробив би з Путіним

Режисер фільму про Революцію гідності Шон Пенн розповів, що зробив би з Путіним

Голлівудський актор Шон Пенн висловив своє захоплення українцями та їхньою єдністю проти Росії. Він також заявив, що вистрілив би в президента Росії Володимира Путіна, якби знову зустрівся з ним віч-на-віч.

Актор та режисер Шон Пенн поділився враженнями від відвідування України та висловився про своє ставлення до президента Володимира Зеленського. В інтерв’ю медіа Bild він також розповів , що зробив би при особистій зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Пенн підкреслив, що єдність та солідарність українців у їхній боротьбі проти російської агресії захоплює її. Він також висловив розчарування у своєму уряді, якому, на його думку, не вистачає лідерства та рішучості, таких як президент Рузвельт у Другій світовій війні.

"Тепер я, напевно, ще сильніше усвідомлюю, наскільки цінним є людське життя. Люди в Україні, навпаки, об’єдналися проти росіян. Ми, американці, можемо тільки повчитися цій єдності. Тому що Україна — це епіцентр людяності у світі. Я вірю в стійкість українців, які виборюють кожну п’ядь своєї території, включаючи Крим", — сказав американський режисер.

Пенн закликає підтримувати Україну та запобігати її поразці у цій війні, вважаючи, що це важливо навіть для Сполучених Штатів.

"Ми не повинні допустити поразки у цій війні. Цього не має статися. Незалежно від того, чи демократи чи республіканці при владі. Якщо ми програємо цю війну, це може стати і кінцем Сполучених Штатів", — зазначив актор.

Порушуючи тему російсько-української війни, Шон Пенн також згадав, як зустрічався з Володимиром Путіним у Москві 2021 року. На запитання, що б Пенн зробив зараз при зустрічі з диктатором, він відповів: "Ударив".



Актуально

Резонанс

Теги