Силовики "спакували" полтавського авторитета "Сокола" та сина "Мишци"

Читать на русском

Силовики

Силовики "спакували" полтавського авторитета "Сокола" та сина "Мишци"

Полтавські правоохоронці затримали за підозрою в створенні/участі в складі ОЗУ (ч.1, ч.2 ст.255 КК України), крадіжках (ч.5 ст.185 КК України), викраденнях людей (ч.3 ст.146 КК України), автоугонах(ч.3 ст.289 КК України) і підпалах майна (ч.2 ст.194 КК України) дев’ятьох членів банди на чолі з 39-річним раніше судимим кримінальним авторитетом Олександром Соколовським на прізвисько "Сокол".

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та побічно підтверджується звітами силовиків.

У четвер, 11 квітня 2024 року, в Нацполіції та прокуратурі синхронно звітували про знешкодження угруповання, учасникам якого наразі інкримінується чортова дюжина епізодів кримінальних звитяг.

В інтерпретації слідства, під проводом "Сокола" (з обставинами та вироком у іншій гучній кримінальній справі, фігурантом якої виступав Олександр Володимирович можна ознайомитися в публікаціях нашого видання) оперували дві окремі ланки банди. Перша з них спеціалізувалася на вибиванні з потерпілих вигаданих боргів із погрозами розправи та знищення майна, друга — крадіжками з помешкань і незаконному заволодінні транспортними засобами.

За інформацією співрозмовників Dетектив-Info, серед "спакованих" підозрюваних у справі не тільки "Сокол", а й син 49-річного кримінального авторитета Валерія Павлішина на прізвисько "Мишца" — Олег Павлішин і колишній спортсмен Ростислав Пісоцький. Кожен з цих достойників раніше вже мав проблеми із законом.

 qkxiqdxiqdeihrant

(Зліва направо: Олег Павлішин, Олександр Соколовський і Ростислав Пісоцький)

detective-info.com.ua



Актуально

Резонанс

Теги